Festivlul de bătut toaca de la Amara „Toaca-n Cer” Ediția a doua a II-a

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor, grupul de cateheză „Dar Noi…?” al parohiei „Sfântul Nicolae” din Amara a organizat în data de 20 Iunie 2016 editia a II-a a festivlul de bătut toaca „Toaca-n Cer”.

Concursul a avut un juriu format din: părintele Consilier Mass – Media, arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu, părintele Protopop Ionuț Butu, părintele secretar al Protopopiatului Laurențiu Cioranu, părintele profesor doctor în muzică psaltică Marius Moștenu din Constanța, domnul primar Victor Moraru și doamna Raluca Dumitrescu.

Concursul a fost desfășurat pe etape de vârstă.

Premiile acordate au fost substanțiale fiecare loc I primind o icoană, o carte de rugaciuni, o Biblie și o suma de bani, trofeul pimind suma de 200 de lei.

Iată impresiile tinerilor și a spectatorilor prezenți la spectacol:

Fabiola Iordache [https://www.facebook.com/iordache.fabiola?fref=ufi&rc=p] (Profesoară de limba Engleză)

O activitate deosebită, ca toate celelalte de altfel. Niste oameni frumoși, cu suflet imens si inima in palme, care reusesc sa ghideze generația tânără pe drumul corect către maturitate. Felicitări!!!

Elena Catană (Clasa XI)

„Un spectacol în toată puterea cuvântului, în spatele căruia a fost multă muncă și care a reușit să uimească prin prietenie.”

Cristina Mihaela Matache [https://www.facebook.com/CristinaMihaela2706] (ClasaX)

„Spectacolul care a avut loc pe data de 20 Iunie, a fost rezultatul muncii întregului grup. Ore întregi de muncă îmbinată cu râs si voie bună. Nu sunt simple repetiții ci reuniuni de familie. Am încercat să dăm tot ce a fost mai bun din noi, iar aplauzele si zâmbetele pe care le-am primit, au fost cea mai mulțumitoare recompensă.

Fiecare dintre noi a trăit emoții puternice, care nu vor fi uitate prea curând.

Din punctul meu de vedere, fiecare spectacol ne-a maturizat enorm.”

Adina Neagu [https://www.facebook.com/christiana.adina] (Clasa XI)

„A fost ca de fiecare dată o experiență și o reprezentație de neuitat ,cu multe emoții și surprize, atât din partea organizatorilor, cât și a publicului. O atmosferă deosebită.”

Mădălina Iuliana [https://www.facebook.com/madalina.iuliana.71653] Vizireanu (Clasa XI)

„Spectacolul “Toaca-n cer” a fost una din cele mai tari experiente din viața mea. Am trăit momente unice si pline de emoție. Acest festival a fost un eveniment reușit care a avut succes deoarece a fost munca Grupului de cateheză “Doar noi?”. Acest festival a fost oportunitate de a-mi învinge emoțiile de pe scenă și totodată am prins curaj de a vorbi in fața unui public.”

Andreea Georgiana Radu [https://www.facebook.com/andreeageorgiana.radu.77] (Clasa VI)

„Spectacolul a fost un succes atât din punct de vedere al organizării,dar și din relația dintre public și protagoniști. Concurenții concursului “Toaca-n cer” au fost la un nivel înalt,devenind mai buni de la an la an. Spectacolul a fost un adevărat succes.”

Mihai Andrei [https://www.facebook.com/andrei.mihai.5203] (Clasa XII)

„Editia 2 a a concursului “Toca-n cer” a fost una reușită și pentru noi cei care am fost implicați dar și pentru publicul numeros, datorită bucuriei pe care noi o manifestăm prin piesele de teatru si cantece.”

https://www.facebook.com/GrupulDeCopiiDoarNoi/
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...