16.12.2014 Slavă Ție Doamne, Slavă Ție

E sarbatoare! E ceas tarziu, veniți cu toți sa ne bucuram și slava sa aducem celui ce ne-a daruit viața, Sa-l slavim prin cantece, traire și bucurie, prin dragoste și iubire.

Consider ca acesta a fost mesajul spectacolului ce a avut loc, marți, 16 decembrie 2014, la Casa de Cultura municipala Slobozia, un spectacol fascinant prin participarea a sute de artiști care și-au daruit talentul și priceperea prin cele mai frumoase colinde ce au invadat mulțimea prezenta.

Un spectacol spontan, neregizat, caracterizat printr-o simetrie perfecta a varstelor avand in vedere ca a fost deschis de cei mai mici artiști de la Gradinița cu program prelungit numarul 2 Slobozia, incadrați perfect de doamnele educatoare ce au coordonat grupul vocal.

Ca un raspuns, Corala Sfantul Mina a Protopopiatului Slobozia, incheie spectacolul prin evoluția incontestabila a calitații interpretative a adulților.

Intre cele doua coordonate sugestive ale trecerii ireversibile a timpului, grupurile vocale din parohiile: Ograda, Slobozia Noua, Amara I, Buna Vestire, Gheorghe Doja, Ciulnița și Constantin Brancoveanu, dau glas talentului artistic prin prezentarea unor colinde vechi, rascolite in trecutul nostru alaturi de cele inspirate din contemporaneitate.

Ar fi trebuit sa fii acolo, in sala arhiplina care dialoga prin aplauze cu agitația scenica, ca sa ințelegi pe deplin emoția, seriozitatea, dragostea prin care fiecare participant a trait acest frumos act artistic.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...