Dragă mamă

Daca n-ai fi,

Daca n-ai zambi,

De n-ai exista,

Daca n-ai canta…

Nici viața n-ar fi

Nici noapte, nici zi,

Nici prunci pe pamant,

Nici soare, nici vant…

Nimic nu ar fi

Fara tine.

Sa știi!

MAMA, Ce cuvant inalțator! Ce sentiment de dragoste ne invaluie sufletul și un chip sfant ne apare in fața ochilor atunci cand il rostim ! O privire calda și ocrotitoare ne urmarește fiecare pas al vieții ,facand-o astfel cea mai scumpa ființa.

Atunci cand ne simțim nesiguri, cand ne este frica și nu avem langa noi ajutor de nadejde, cand ne este foame, cand ne este frig, cand simțim nevoia ca cineva ,sa ne ingrijeasca ranile sufletești și trupești, cand avem nevoie de ocrotire și de iubire, cand suntem singuri… și ne este teama, vrem ca langa noi sa se afle mama.

Pentru aceasta draga ființa din viața noastra s-a desfașurat prima ediție a spectacolului „Draga Mama…”, din cadrul proiectului local „Dumnezeu este Iubire, Iubirea este in noi!”.

Astfel, Primaria Amara impreuna cu Școala Gimnaziala „George Valsan”, Gradinița din aceeași localitate, Ansamblul Ritmic, Centrul de Tineret și Grupul de cateheza „DOAR NOI..?” al Parohiei Santul Nicolae din Amara, au desfașurat un program de dansuri, cantece, teatru si poezii tematice pentru mai bine de 400 de persoane.

Tot in cadrul aceluiași proiect s-a mai realizat activitatea „Marțișoare muzicale”.In parteneriat cu Fundația copiilor cu dizabilitați „New Life” și Școala din Amara, copiii din cadrul grupului de cateheza au confecționat marțișoare, organizand o expoziție cu vanzare. Enoriașii care au cumparat marțișoare au primit in dar cateva momente muzicale, iar banii stranși au fost donați copiilor cu dizabilitați.

Gupul de cateheza Doar Noi…? Amara
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...