Dragă mamă

Dacă n-ai fi,

Dacă n-ai zâmbi,

De n-ai exista,

Dacă n-ai cânta…

Nici viață n-ar fi

Nici noapte, nici zi,

Nici prunci pe pământ,

Nici soare, nici vânt…

Nimic nu ar fi

Fără tine.

Să știi!

MAMA, Ce cuvânt înălțător! Ce sentiment de dragoste ne învăluie sufletul și un chip sfânt ne apare în fața ochilor atunci când îl rostim ! O privire caldă și ocrotitoare ne urmărește fiecare pas al vieții ,făcând-o astfel cea mai scumpă ființă.

Atunci când ne simțim nesiguri, când ne este frică și nu avem lângă noi ajutor de nădejde, când ne este foame, când ne este frig, când simțim nevoia ca cineva ,să ne îngrijească rănile sufletești și trupești, când avem nevoie de ocrotire și de iubire, când suntem singuri… și ne este teamă, vrem ca lângă noi să se afle mama.

Pentru această dragă ființă din viața noastră s-a desfășurat prima ediție a spectacolului „Dragă Mamă…”, din cadrul proiectului local „Dumnezeu este Iubire, Iubirea este în noi!”.

Astfel, Primăria Amara împreună cu Școala Gimnazială „George Vâlsan”, Grădinița din aceeași localitate, Ansamblul Ritmic, Centrul de Tineret și Grupul de cateheză „DOAR NOI..?” al Parohiei Sântul Nicolae din Amara, au desfășurat un program de dansuri, cântece, teatru si poezii tematice pentru mai bine de 400 de persoane.

Tot în cadrul aceluiași proiect s-a mai realizat activitatea „Mărțișoare muzicale”.În parteneriat cu Fundația copiilor cu dizabilități „New Life” și Școala din Amara, copiii din cadrul grupului de cateheză au confecționat mărțișoare, organizând o expoziție cu vânzare. Enoriașii care au cumpărat mărțișoare au primit în dar câteva momente muzicale, iar banii strânși au fost donați copiilor cu dizabilități.

Gupul de cateheză Doar Noi…? Amara
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...